A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ УЛАШАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Дата: 31.05.2023 14:00
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

      Сьогодні, 31 травня, пролунав останній дзвоник для здобувачів освіти Улашанівської територіальної громади та сповістив про закінчення навчального року.     

     У час повномасштабної війни свято Останнього дзвоника для учнів, освітян та батьків набуло нового змісту. Цей навчальний рік був непростим, але здобувачі освіти нашої громади, як і всі українські діти продовжували навчатися і отримувати нові знання, радіти перемогам на різноманітних конкурсах різного рівня.

    Знаково, що здобувачі освіти Улашанівської громади стали призерами конкурсів обласного рівня.

    Так, двоє здобувачів освіти Улашанівського ліцею імені Володимира Марковського – Дмитро Клімчук – учень 9-го класу та Леонід Нікітюк – учень 11-го класу стали переможцями ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (вчитель Лясоцький Сергій Сергійович) та посіли почесне 2-ге місце.

     Окрім того, Максим Кравчук – учень 8-го класу Губелецької гімназії став переможцем ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії (вчитель Косік Юлія Олександрівна) та посів почесне 2-ге місце.

      Сільський голова Микола Гизимчук разом із заступником сільського голови з питань діяльності  виконавчих органів ради Дмитром Бойчаком відвідали свято Останнього дзвоника у цих навчальних закладах та щиро привітали здобувачів освіти зі святом, побажали щасливих літніх канікул під мирним небом України, випускникам – відмінного старту на дорослому життєвому шляху, а педагогічним колективам – гордості і захопленості від успіхів своїх учнів та вихованців!

      Разом з тим, сільський голова виконав приємну місію та вручив переможцям обласного етапу учнівських олімпіад дипломи та грошові сертифікати, які спонукатимуть учнів до наступних перемог.

      Мирного неба усім нам! Слава нашим захисникам! Слава Героям!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь