Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В Улашанівській громаді реалізовується проєкт «Поліцейський офіцер громади»!

Дата: 16.06.2023 16:53
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

      На 26 пленарному засіданні сесії Улашанівської сільської ради VІІІ скликання від 28 квітня 2023 року було прийнято Програму «Поліцейський офіцер громади» Улашанівської сільської ради на 2023-2025 роки, метою якої є забезпечення на належному організаційному рівні роботи поліцейських офіцерів громади, у форматі, який передбачає більш тісну співпрацю з керівництвом територіальної громади та населенням, більший акцент на попередження правопорушень, оформлення адміністративних матеріалів, в тому числі за порушення правил дорожнього руху, тощо.

 

      Як наслідок, 25 травня 2023 року було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Хмельницькій області в особі начальника ГУ Національної поліції в Хмельницькій області Руслана Герасимчука та сільського голови Улашанівської сільської ради Миколи Гизимчука, яким обумовлюється співпраця на засадах партнерства, спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і  свобод людини та протидії злочинності на території Улашанівської сільської ради.

      Наступним кроком є конкурсний відбір кандидатів на посаду поліцейського офіцера громади. В зв’язку з чим сьогодні, 16 червня, відбулася онлайн співбесіда кандидатів на посаду поліцейського офіцера Улашанівської територіальної громади у програмі ZOOM з комісією у складі представників Національної поліції України, Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області та за участі заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Улашанівської сільської ради Олексія Лавренчука.

      Під час онлайн співбесіди у громадській приймальні також був присутній начальник сектору взаємодії з громадами відділу превенції Шепетівського РУП ГУНП у Хмельницькій області старший лейтенант поліції Віталій Швець.

      Учасники онлайн співбесіди заслухали трьох кандидатів: Оніщука Тараса Валерійовича, Дроботун Ірину Вікторівну і Поліщука Дмитра Миколайовича.

      Конкурсанти відповідали на поставлені  питання та ділилися своїм баченням вирішення тих чи інших проблем, які мають місце на дільниці обслуговування.

      Маємо надію, що найближчим часом Улашанівська територіальна громада матиме свого поліцейського офіцера громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь