Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

18 червня – День дільничного офіцера поліції

Дата: 18.06.2023 08:20
Кількість переглядів: 120

 

 Фото без опису

      Дорогі жителі Улашанівської громади!

    Сьогодні, 18 червня, дільничні відзначають своє професійне свято – День дільничного офіцера поліції. Цього дня ми також відзначаємо 100-річчя з дня створення служби дільничних офіцерів поліції.

    Професія дільничного офіцера вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже дільничний сприяє вирішенню  складних життєвих ситуацій та соціальних конфліктів, забезпечує правопорядок у довірених населених пунктах.

     Охорона громадського порядку набуває особливо важливого значення у такий важкий для України час, коли на сході і півдні держави точаться запеклі бої, а в усі куточки країни летять смертоносні ракети.

     У цей святковий день від усієї Улашанівської територіальної громади щиро вітаємо з професійним святом – Днем дільничного офіцера поліції лейтенанта поліції Тараса ОНІЩУКА  та лейтенанта поліції Ірину Дроботун – дільничних офіцерів поліції сектору превенції відділення поліції №1 Шепетівського районного Управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, які забезпечують правопорядок на території Улашанівської громади.

      Завдяки вашим зусиллям, дорогі дільничні, тут в тилу, ми почуваємо себе у відносній безпеці, тож дякуємо вам за професіоналізм, цілеспрямованість та відповідальність у виконанні службових обов’язків, за захист та охорону нашої громади.

      Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту та злагоди у родинах, впевненості у завтрашньому дні, стійкості духу, сил і наснаги у вашій нелегкій, але такій потрібній праці.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь