A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

8 липня – День родини в Україні

Дата: 08.07.2023 09:48
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

 

     Шановні жителі Улашанівської громади!

     Сьогодні, 8 липня, в Україні відзначається чудове свято – День української родини. Воно відносно молоде, адже святкують його в нашій країні з 2012 року.

      Для українців родина споконвіків відігравала надзвичайну роль – це найбільша цінність у житті, джерело життєдайної енергії, надія на щасливе майбутнє. Саме родина завжди була і залишається джерелом любові, поваги та збереження кращих традицій людських взаємин. З родини починається життя людини, прищеплюється відповідальність, порядність, повага до старшого покоління, любов до рідної землі. Тут відбувається формування її як громадянина.

     Тож цього святкового дня, щиро бажаємо кожній родині щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, злагоди та любові. Нехай для кожного з вас родина буде найнадійнішою фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть. Мирного неба усім нам!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь