Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ ЕВАКУАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ

Дата: 18.07.2023 09:16
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

 

     Повномасштабне вторгнення росії на територію незалежної української держави, окрім тисяч смертей та руйнування важливої інфраструктури, спричинило великі ризики виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із радіаційною небезпекою.

      Зважаючи на те, що 18 населених пунктів Улашанівської територіальної громади входять до 30-кілометрової зони спостереження Хмельницької АЕС, у понеділок, 17 липня, за ініціативи сільського голови Миколи Гизимчук проведено засідання евакуаційної комісії Улашанівської сільської ради.

      Завідувач сектору з питань цивільного захисту населення Наталія  Шитманюк проінформувала про організацію роботи евакуаційної комісії та проведення евакуаційних заходів населення громади.

  В ході засідання також обговорено питання підготовки до проведення евакуаційних заходів, визначено проблемні питання та обговорено шляхи їх вирішення.

  Участь у засіданні прийняли керівники закладів освіти, а також старости та працівники виконавчого комітету Улашанівської сільської ради.

  Про порядок дій в разі виникнення радіаційної аварії присутніх проінформував майстер виробничого навчання Славутських курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Юрій Бондарчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь