Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В рамках проведення командно-штабних навчань на ВП «Хмельницька АЕС», за участі органів управління та сил цивільного захисту Хмельницької області, відвідано Цвітоський ліцей Улашанівської сільської ради

Дата: 21.07.2023 13:51
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

      Відповідно до «Плану проведення навчання з органами управління та силами цивільного захисту Хмельницької області щодо проведення заходів захисту населення і територій у разі виникнення радіаційної аварії на ВП.

«Хмельницька АЕС», спричиненою військовою агресією рф проти України, 20 липня 2023 року на Хмельницькій атомній електростанції та в місті-супутнику Нетішині відбулося командно-штабне навчання за участі органів управління та сил цивільного захисту Хмельницької області.

      Основними завданнями навчання була перевірка системи аварійного реагування ВП «Хмельницька АЕС», реалізація відповідних заходів щодо взаємодії станції з місцевими органами влади та рятувальниками у разі виникнення позаштатної ситуації, спричиненої військовою агресією рф проти України.

      Готовність сил і засобів територіальних громад та структурних підрозділів ДСНС під час командно-штабного навчання перевірив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

       До участі у проведенні командно-штабних навчань був також запрошений Улашанівський сільський голова Микола Гизимчук.

      Окрім того, під час проведення заходу з цивільного захисту населення члени комісії з евакуації населення Улашанівської сільської ради в онлайн режимі взяли участь в спільному засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та обласної комісії з питань евакуації, на якій розглянути дії органів управління та сил цивільного захисту Хмельницької області у разі загрози виникнення та виникненні радіаційної аварії на ВП «Хмельницька АЕС», спричиненою військовою агресією рф проти України.  

       В рамках проведення командно-штабних навчань на ВП «Хмельницька АЕС», також відвідано Цвітоський ліцей Улашанівської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь