Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ТРИМАЄМО ГУМАНІТАРНИЙ ФРОНТ: УЛАШАНІВСЬКА ГРОМАДА ПЕРЕДАЛА ЧЕРГОВИЙ АВТОМОБІЛЬ ЗАХИСНИКАМ

Дата: 26.07.2023 13:20
Кількість переглядів: 1579

 

Фото без опису

      Війна, на жаль, триває… Наші захисники ціною неймовірних зусиль дають відсіч ворогу, який прийшов знищити наш народ.

      За увесь цей час Улашанівська громада не лише не втратила ентузіазм та свій волонтерський потенціал, а навпаки, примножила його. Повсякчас місцеві жителі, працівники закладів освіти, культури та виконавчого комітету сільської ради акумулюють свої зусилля аби підтримати своїх земляків на фронті.

      Українські захисники сьогодні потребують багато транспорту, адже з його допомогою можуть виконувати поставлені перед ними завдання. На жаль, в зоні активних бойових дій, через екстремальні умови експлуатації, автомобілі швидко виходять із ладу, потрапляють під обстріли, ламаються.

     За сприяння керівництва Улашанівської сільської ради, завдяки працівникам виконавчого комітету, небайдужим мешканцям територіальної громади, працівникам закладів освіти, культури спільно з Філією «СЛАВУТСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» ДЕРЖАВНОГО СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛІСИ УКРАЇНИ», директор Руслан Гніздовський,  БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «РОДИННИЙ», керівник Оксана Деревенчук, було придбано і передано автомобіль «HYUNDAI-TERRACAN» та доставлено гуманітарну допомогу (речі першої потреби) нашим захисникам 59-ї окремої мотопіхотної бригади, які приймають активну участь у знищенні ворога.

        Щира подяка всім за своєчасну та необхідну допомогу в такий складний і непростий час, за те, що не залишились і не залишаєтесь осторонь проблем тих хто потребує цієї допомоги, а всіляко намагаєтеся  внести частину своєї душі і праці у спільну мету – перемогу над ворогом. Особливо слід відзначити колективи закладів освіти,  які  зібрали левову частку коштів, необхідної для придбання автомобіля.

       Кожен із нас окремо – крапля в океані, але разом ми – найпотужніша рушійна сила! Спільно прямуємо до перемоги! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь