Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

28 липня - День Української державності

Дата: 28.07.2023 08:06
Кількість переглядів: 565

 

Фото без опису

ДОРОГІ ЖИТЕЛІ УЛАШАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

      Від щирого серця вітаємо вас з Днем Української Державності, який ми відзначаємо 28 липня, у День хрещення Київської Русі, у день святого князя Київського Володимира Великого – видатного державотворця.

      Це державне свято було встановлене Указом Президента України від 24 серпня 2021 року з метою утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення! Тому  ця  дата  нагадує нам про нелегкий шлях, пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь, – створення   високорозвиненої, незалежної, могутньої та процвітаючої держави.

      Упродовж віків українці не полишали боротьбу за свободу та здобуття державності і сьогодні ми змушені стати на захист своєї землі проти російської орди.  На превеликий жаль, вдруге це свято наша держава зустрічає в умовах повномасштабної війни. Тривають запеклі бої  за свободу, єдність, демократію  та право українців творити своє майбутнє. Кращі сини нашої країни щодня віддають життя за мир та спокій на рідній землі.

      Але війна не зламала нашу Батьківщину і не зламає. Ціною величезних зусиль наші Захисники тримають оборону і дають гідну відсіч ворогу, Перемога безумовно буде за нами.

      Сьогодні це непересічне свято сповнює вірою у Велику Перемогу українського народу над російським загарбником. Гуртує всіх нас у спільній справі – розбудові красивої громади, розвитку сильної України.

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь