A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Про матеріальну грошову допомогу постраждалому населенню внаслідок підриву греблі Каховської ГЕС

Дата: 27.07.2023 14:11
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

      У 2023 році відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.06.2023 року №626 запроваджено виплату постраждалому населенню одноразової матеріальної грошової допомоги у розмірі 5000 гривень на одну особу.

      Право на одержання одноразової матеріальної грошової допомоги мають особи, які на момент підриву Російською Федерацією греблі Каховської гідроелектростанції проживали/були зареєстровані/задекларовані в населених пунктах, що розташовані в районах підтоплень Миколаївської та Херсонської областей.

      Для отримання зазначеної допомоги постраждалим особам, які проживають на території Улашанівської сільської ради необхідно звернутись із заявою до відділу №1 управління соціального захисту населення Шепетівської районної державної адміністрації, за адресою: вулиця Соборності, 12, місто Славута.

       До заяви необхідно додати документ, що посвідчує особу, або є Документ, документ, що підтверджує реєстраційний номер облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті), свідоцтво про народження дитини або відображення в електронній формі інформації, що міститься у свідоцтві про народження, виготовленому на паперовому бланку (е-свідоцтво про народження.

      За більш детальною інформацію ви можете звернутись безпосередньо до відділу №1 управління соціального захисту населення Шепетівської районної державної адміністрації, зателефонувавши за номером (03842)72338.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь