Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Головний юрист сектору “Славутське бюро правової допомоги” Шепетівського місцевого центру з надання БВПД Віталіна Паламарчук здійснила виїзний прийом до с.Улашанівка

Дата: 18.10.2023 12:52
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Одним із ключових напрямків діяльності системи безоплатної правової допомоги є підвищення правової обізнаності громадян та посилення захисту їхніх прав. У зв`язку з тим, що було внесено зміни у сфері земельних правовідносин в умовах воєнного стану, головний юрист сектору “Славутське бюро правової допомоги” Шепетівського місцевого центру з надання БВПД Віталіна Паламарчук 13.10.2023 року здійснила виїзд до села Улашанівка Шепетівського району, в рамках виконання Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство». Під час заходу головний юрист проінформував мешканців громади та працівників старостату щодо останніх змін у земельному законодавстві.

Після правопросвітницького заходу, було організовано в приміщенні сільської ради консультаційний пункт, під час дії якого всім охочим були надані індивідуальні правові консультації як із земельних, так і з інших правових питань.

На базі сільської ради також відбулась робоча зустріч головного юриста сектору “Славутське бюро правової допомоги” з працівниками Улашанівської ОТГ. Під час зустрічі був узгоджений порядок взаємодії та визначені заходи співпраці.

У разі якщо Ви потребуєте безоплатної правової допомоги  – звертайтеся в сектор “Славутське бюро правової допомоги” з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що працює з понеділка по п’ятницю з 09-00 год. до 18-00 год. за адресою: м. Славута, вул. Миру, 15. тел. (03842) 7-06-14.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).

 

Головний юрист сектору  “Славутське

бюро правової допомоги”  відділу безоплатної

правової допомоги Шепетівського

місцевого центру з надання безоплатної

вторинної правової допомоги

ПАЛАМАРЧУК ВІТАЛІНА МИКОЛАЇВНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь