Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Улашанівська громада провела у вічність Героя Олександра Кириченка

Дата: 22.10.2023 13:17
Кількість переглядів: 2682

Фото без опису

Кривава війна щодня обриває життя вірних синів та доньок українського народу. Захищаючи волю та незалежність України, обірвалося життя 33-річного військовослужбовця Кириченка Олександра Вікторовича.

21 жовтня Улашанівська громада провела в останню путь Героя, який вірив у нашу країну, вірив у її людей та Перемогу.

Народився Олександр 31 жовтня 1989 року в с.Перемишель Славутського району. Загальну середню освіту здобув у Перемишельській ЗОШ І-ІІ ступеню та Улашанівському НВК, який закінчив у 2007 році.

У 2008 році після навчання у автошколі розпочалася трудова діяльність Олександра: Славутський комбінат хлібопродуктів, робота у м.Київ, далі – водій автотранспортних засобів у копрорації «Сварог», пізніше – в Улашанівській сільській раді.

У 2014 році Олександр добровольцем пішов служити у зону проведення антитерористичної операції. А вже 2017-го підписав контракт. Спершу служив на Донеччині, а згодом в інших місцях. Казав, що буде у війську, захищати близьких, просто жив цим.

19 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Зорівка, що на Запоріжжі, водій автомобільного відділення автомобільного взводу автомобільної роти військової частини А4242 старший солдат Кириченко Олександр Вікторович загинув внаслідок нанесення удару противником ударним БПЛА типу «Shahed». Герой поповнив Небесне військо… До останньої хвилини він був вірним сином України, адже душею і серцем прагнув здобути Перемогу своїй Батьківщині… Йому навіки 33…

У Героя залишилися мама Антоніна Віталіївна, дружина Антоніна. Добрий та чуйний Олександр мав 7-річного сина Вадима від першого шлюбу, тепер же будував плани на майбутнє, де обов’язково хотів бачити донечку. Але не встиг… Відлетів у вічність.

У цей сумний осінній день земляки прийшли, аби віддати останню шану Герою, який ціною власного життя виборював свободу України. В останню земну дорогу Олександра проводили навколішки, із квітами та прапорами.

Глибокий сум та біль огортають душу, гірко і боляче усвідомлювати тяжку втрату. Ми у вічному боргу перед Героєм-Олександром, який віддав життя за Україну, за кожного з нас. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Кириченка Олександра Вікторовича  – Українського  Воїна-Патріота.

Слава Герою!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь