Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

27 жовтня - День української писемності та мови

Дата: 27.10.2023 08:36
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Щиро вітаємо вас із Днем української писемності та мови, святом, яке своєю глибинною духовною суттю історично звеличує нашу націю!

Мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.

Українці мають безцінний дар: одну з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу. Покоління наших предків мріяли і виборювали своє право на українську мову. Бо наша мова і писемність — це основа у становленні народу і нації, що допомагала нам століттями берегти свою самобутність, передавати знання, пам’ятати про те, ким ми є.

Сьогодні, у своїй незалежній державі, маємо відновлювати і розвивати свою рідну мову. Тож говорімо, читаймо, думаймо і творімо українською! Навчаймо рідної мови наших дітей! 

Ми пишаємося, що ми українці. Любимо солов’їну, калинову й барвінкову мову – мову рідної держави на якій ми говоримо, пишемо і думаємо. Хай мова буде вічним оберегом для нас, звеличує Україну!

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь