A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітаємо з професійним святом!

Дата: 18.11.2023 14:08
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

Щиро вітаємо керівників та трудові колективи сільськогосподарських підприємств, фермерські господарства Улашанівської громади, ветеранів галузі з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Шановні аграрії!

З глибокою шаною дякуємо вам за нелегку, але таку потрібну всім працю, яка безперервна, як саме життя, важлива і благородна, адже з маленького хлібного зерняти починається потужність і сила українського села, нашої громади, української  держави.

Дякуємо, що в умовах війни продовжуєте працювати, підтримувати економіку країни, допомагати військовим та мирним мешканцям.

Щиро бажаємо здійснення планів і задумів, втілення в життя усіх сподівань. Нехай ваші роботящі руки не знають втоми, під мирним небом щедро родять ниви, будуть багатими врожаї, сільськогосподарська праця приносить задоволення і достаток, в родинах панує злагода,а в серці – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь