Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітаємо з професійним святом!

Дата: 19.12.2023 08:11
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

Шановні адвокати та працівники адвокатури!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем адвокатури України!

Ваша професія є актуальною в усі часи, адже, що може бути важливішим, ніж захист прав  та свобод людини. Без вашої допомоги неможливий справедливий результат вирішення справ у судах. Ви ті, хто чесно і мужньо стоїть на захисті прав та інтересів, хто присвятив своє життя служінню закону і справедливості!

Прийміть слова глибокої вдячності за відданість справі та розуміння завдань, що стоять перед вами. Віримо, що ваші наполегливі зусилля, як високоосвічених та незалежних фахівців, які дбають про честь і гідність своєї професії та дотримуються визнаних світових стандартів будуть винагороджені повагою і довірою громадян.

В день професійного свята зичимо вам міцного здоров’я, нових професійних здобутків, успішного вирішення всіх складних і відповідальних завдань, які постають у повсякденній роботі, добробуту, гарного настрою, бадьорості та благополуччя! Мудрості вам, мужності й витримки у відстоюванні справедливості, неупередженості і непохитності!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь