Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітаємо з Різдвом Христовим та прийдешнім Новим роком!

Дата: 25.12.2023 08:07
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

Наближаються Новорічні свята, які завжди сповнені сподівань, мрій та планів на майбутнє. Але у вирі передсвяткового клопоту ми обов’язково оцінюємо рік, що минає.

2023 рік був роком важких випробувань, роком перемог та гірких втрат. Цей рік збагатив нас новим досвідом та змусив під іншим кутом поглянути на багато речей, навчив бути уважнішими до близьких та рідних, допомагати один одному.

Дякую жителям громади за все, чого нам разом вдалося досягнути у 2023-му. Переконаний, що ваша щирість та працьовитість, відповідальність та небайдужість до долі рідного краю і надалі знайдуть своє відображення у нових досягненнях на благо Улашанівської громади, всієї України.

То ж прийміть найщиріші вітання з нагоди Різдва Христового та Нового року! Бажаємо, щоб Новий рік приніс миру та злагоди українській землі, перемоги та тихого неба! Любові, рідної домівки та усіх близьких поряд.

Нехай 2024-й подарує тільки щасливі моменти і Господь береже кожного дня.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь