Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітаємо з відзнакою!

Дата: 27.12.2023 10:03
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

26 грудня з робочим візитом відвідали Улашанівську сільську раду поважні посадовці з обласного центру: Валерій ОЛІЙНИК, начальник управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області, Анатолій ЯРИМЮК, голова Хмельницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України та Михайло МАРИНЮК, директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Навіть повітряна тривога не завадила зустрічі з керівництвом, працівниками виконавчого комітету та апарату громади.

У своєму виступі Анатолій Степанович ЯРИМЮК зазначив, що в усіх закладах загальної середньої освіти та закладах культури сільської ради діють профспілкові організації з високим відсотком охоплення профспілковим членством. Укладено колективні договори та угоду з відділом з гуманітарних питань на 2020-2024 роки. Організовано безкоштовний підвіз педагогічних працівників до місця роботи і додому. Здійснюється доплата за престижність праці в розмірі 16% посадового окладу, виплачується щорічна грошова винагорода за сумлінну працю, покращується матеріально-технічна база закладів. Це одні з кращих показників в області. Наголосив на важливості конструктивної співпраці між профспілковими організаціями та керівниками органів місцевого самоврядування, що має місце, зокрема, в Улашанівській громаді. Враховуючи все вищезазначене голову Улашанівської сільської ради Миколу Васильовича ГИЗИМЧУКА нагороджено найвищою відзнакою Профспілки працівників освіти і науки України – Почесним знаком «За соціальне партнерство».

Валерій Цезарович  ОЛІЙНИК та Михайло Вікторович МАРИНЮК відзначили найкращу результативність і високі показники у різних напрямках освітньої та позашкільної діяльності наших закладів серед сільських рад області й подякували за невтомну працю та сумлінне виконання своїх обов’язків.  

Грамоту Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної військової адміністрації та ювілейну відзнаку Улашанівської сільської ради  було вручено Голові профспілкової організації працівників освіти Улашанівської, Берездівської, Ганнопільської та Крупецької ТГ Василю Васильовичу ВЛАСЮКУ. В свою чергу Василь Васильович подякував Улашанівській громаді та відділу з гуманітарних питань за співпрацю, високу оцінку його професійної діяльності та привітав усіх присутніх з прийдешнім Новим роком, побажавши оптимізму, впевненості у власних силах, що допоможе осягнути глибину життєствердних ідеалів добра і справедливості, миру в родинах та перемоги Україні.

Завершилася зустріч побажаннями від гостей та голови ради Миколи ГИЗИМЧУКА, його заступника Дмитра БОЙЧАКА усім присутнім і мешканцям громади переможного 2024 року, подальших успіхів у роботі, здоров’я, натхнення, достатку та злагоди.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь