A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В Улашанівській громаді попрощалися із загиблим Героєм

Дата: 23.02.2024 20:34
Кількість переглядів: 1247

Фото без опису

Війна щодня вона забирає життя кращих синів України… Надто високу ціну, яку ми платимо за свободу та незалежність нашої країни, усвідомлюємо все глибше, коли знову і знову збираємося всією громадою, щоб віддати нашу останню шану загиблому Герою-земляку.

...Сьогодні, 23 лютого, родина, мешканці Улашанівської громади провели до Небесного Легіону свого Новітнього Героя-Захисника - 39-річного Олександра Павлюка, солдата, оператора взводу протитанкових ракетних комплексів.  17 лютого він загинув на лінії фронту, на Луганщині, в районі населеного пункту Білогорівка. Свідомо боронячи не лише свою сім’ю, а всіх українців, Воїн поклав своє життя на вівтар свободи та незалежності України.

Олександр Андрійович Павлюк народився 19 липня 1984 року в селі Гута Славутського району. Навчався в Хоровецькому ліцеї. Одразу після школи працював в Шепетівському воєнному лісгоспі,  згодом - за кордоном, а по тому   – на будівництві. У 2017 році оселився  в селі Крупець, працював різноробочим.

У жовтні 2022 року був мобілізований до Збройних  Сил України.

В сім'ї Олександр був наймолодшим. Він був добрим, щирим, готовим завжди прийти на допомогу. «Завжди посміхався та був оптимістом», – таким  він залишиться назавжди в серцях рідних та близьких.

У Захисника України залишилася мама Галина Сергіївна, дружина Оксана, син Андрійко та донька від попереднього шлюбу Катруся, три старших сестри.

Поховали Олександра Павлюка у рідному селі Гута.

Підла смерть, яку сіє на рідній землі московська орда, забрала повного сил, любові, життя чоловіка, якого чекало попереду світле майбутнє. Наш обов’язок - зберегти пам’ять про відважного Героя. 

Низько схиляємо голови у скорботі за нашим полеглим Захисником! Усією громадою співчуваємо, сумуємо разом з родиною та близькими. 

Наша глибока вдячність та шана Герою Олександру Павлюку за подвиг, за любов до рідної землі, за самовіддане служіння українському народу.

Вічна пам’ять! Вічна слава Герою!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь