Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулася 35 сесія Улашанівської сільської ради VІІІ скликання

Дата: 21.03.2024 14:37
Кількість переглядів: 506

 

Фото без опису

21 березня в приміщенні громадської приймальні відбулося пленарне засідання 35-ї сесії Улашанівської сільської ради VІІІ скликання під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука.

У роботі сесії взяли участь 17  з 21 депутатів.

Фото без опису

На порядок денний сесії було винесено 43 питання та різне:

1. Про роботу постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку за 2023 рік та затвердження плану роботи постійної комісії на 2024 рік.

Інформував: Жигадло Наталія   - голова постійної комісії з питань регламенту, депутатської  діяльності та етики, законності  і правопорядку.

Фото без опису

2.      Про роботу постійної комісії з питань бюджету, підприємництва, економічного розвитку та регуляторної діяльності за 2023 рік та затвердження плану роботи постійної комісії на 2024 рік.                                                                        

Інформував: Семенчук Петро   - голова постійної комісії з питань бюджету, підприємництва, економіч-ного розвитку та регуляторної діяльності.

Фото без опису

3. Про роботу постійної комісії з питань комунальної власності, землеустрою та природокористування, транспорту, будівництва і житлово-комунального господарства за 2023 рік та затвердження плану роботи постійної комісії на 2024 рік.

Інформував: Гарбарук Олександр   - голова постійної комісії з комунальної власності, землеустрою та природокористування, транспорту, будівництва і житлово-комунального господарства.

Фото без опису

4. Про роботу постійної комісії  з гуманітарних питань за 2023 рік та затвердження плану роботи постійної комісії на 2024 рік.

Інформував: Аврамчук Валентина   - голова постійної комісії з гуманітарних питань.

 Фото без опису

5. Про  хід виконання Програми сприяння розвитку добровільної пожежної охорони популяризації добровольчого пожежного руху в населених пунктах Улашанівської сільської ради на 2022-2026 роки, за 2022-2023 роки.

Інформував: Шитманюк Наталія - завідувач сектору з питань цивільного захисту населення. 

Фото без опису

6. Про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності на території Улашанівської сільської ради на 2021-2025 роки, за 2023 рік.

7. Про хід виконання Програми «Поліцейський офіцер громади» Улашанівської сільської ради на 2023-2025 роки, за 2022-2023 роки.

Інформував: Тарас ОНІЩУК - т.в.о. поліцейського офіцера громади СВГ ВП Шепетівського РУП ГУНП в Хмельницькій області  старший лейтенант поліції.

 Фото без опису

8. Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Улашанівської сільської ради на 2022-2024 роки.

Інформував: Дербугова Ольга - головний спеціаліст з питань  соціального захисту населення.

Фото без опису 

9. Про виконання Програми забезпечення виконання органами виконавчої влади делегованих повноважень щодо реалізації державної політики на 2022 рік.

10. Про виконання Програми забезпечення виконання управлінням соціального захисту населення Славутської районної державної адміністрації повноважень щодо реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення на 2020 - 2021 роки.

11.  Про виконання Цільової програми забезпечення пожежної безпеки населених  пунктів та об’єктів усіх форм власності в Улашанівській сільській раді Славутського району Хмельницької області на 2019-2022 роки.

12. Про хід виконання Програми забезпечення пожежної безпеки на території Улашанівської сільської ради на 2023-2027 роки, за 2023 рік.

13. Про виконання Програми заходів національного спротиву Улашанівської сільської ради на 2023 рік.

14.  Про хід виконання Програми забезпечення національної безпеки на території Улашанівської сільської ради в умовах воєнного стану на 2023-2024 роки, за 2023 рік.

15. Про виконання Програми забезпечення національної безпеки на території Улашанівської сільської ради на 2021-2022 роки.

16. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Улашанівської сільської ради на 2023 рік.

17.   Про внесення змін до сільського бюджету на 2024 рік.

18. Про безоплатну передачу у державну власність комунального майна Улашанівської сільської ради в умовах правового режиму воєнного стану.

Інформував: Кухарчук Валентина  – начальник фінансового відділу.

 Фото без опису

19. Про  хід виконання Програми розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2021-2025 роки,  за 2023 рік.

20. Про хід виконання Програми розвитку автомобільних доріг комунальної власності на 2021-2025 роки,  за 2023 рік.

21.  Про виконання Програми розроблення (оновлення) містобудівної документації на підвідомчій території Улашанівської сільської ради на 2020-2023 роки.

22. Про хід виконання Програми благоустрою населених пунктів Улашанівської сільської ради на 2021-2025 роки, за 2023 рік.

Інформував: Мазур Микола   - начальник  відділу містобудування та архітектури, природних ресурсів і екології, розвитку громади та житлового-комунального господарства. 

 Фото без опису

23. Про внесення змін до рішення сесії  Улашанівської сільської ради від 12.02.2021 №12-5/2021 «Про створення постійно діючої комісії з встановлення фактів та причин загибелі бджіл».

24. Про затвердження документації із землеустрою та посвідчення права комунальної власності за  Улашанівською сільською радою.

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці с. Улашанівка.

26. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність на території Улашанівської сільської ради (ОЖБ, паї).

27. Про надання дозволу Улашанівській сільській раді на розробку документації із землеустрою.

28.  Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою (паї).

29. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення документації  із землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПП «КАНСТАЛЬ».

30. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою уповноваженій особі жителів с. Пузирки Пашинському  Р.В.

31. Про  надання  дозволу на    виготовлення   документації   із    землеустрою Сорочинському Р.С.

32. Про надання дозволу СГК «Улашанівський» на виготовлення документації із землеустрою.

33. Про передачу в постійне користування КП «СЛП «ЛІС» земельної ділянки в с. Цвітоха.

34.  Про передачу в постійне користування КП «СЛП «ЛІС» земельної ділянки для цілей поводження з відходами за межами с. Цвітоха.                                                                                                                           35. Про передачу в постійне користування КП «СЛП «ЛІС» земельної ділянки для цілей поводження з відходами за межами с. Жуків.

36. Про передачу в постійне користування КП «СЛП «ЛІС» земельної ділянки для цілей поводження з відходами за межами с. Пашуки.

37. Про передачу в постійне користування КП «СЛП «ЛІС» земельної ділянки для цілей поводження з відходами за межами с. Улашанівка.

38. Про передачу земельних ділянок у постійне користування відділу з гуманітарних питань виконавчого комітету Улашанівської сільської ради.

Інформував: Гончаренко  Ірина - головний спеціаліст, інженер землевпорядник  відділу містобудування та архітектури, природних ресурсів і екології, розвитку громади та житлового-комунального господарства.

Фото без опису

39.  Про хід виконання Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Ліс» Улашанівської сільської ради за 2022-2027 роки, за 2023 рік.

Інформував: Козирацький Ігор - директор КП «Спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Ліс».

 Фото без опису

40.  Про дострокове припинення повноважень депутата Улашанівської сільської ради VІІІ скликання Сьомака Сергія Івановича.

Інформував: Мазур Лариса – секретар сільської ради.

 Фото без опису

41. Про Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям Улашанівської сільської ради.

42. Про призупинення  діяльності Іванівської філії імені Героя Радянського Союзу  А.З.Одухи Улашанівського ліцею імені Володимира Марковського Улашанівської сільської ради Шепетівського району Хмельницької області з 01 вересня 2024 року.

43.       Про надання одноразової матеріальної допомоги.

Інформував: Бойчак Дмитро – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова комісії.

 Фото без опису

Різне.

(Затвердження списку загиблих військовослужбовців для встановлення банерів на Алеї пам’яті  біля Центру надання соціально-культурних та адміністративних послуг).

По всіх проектах  були прийняті відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь