Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

4 квітня - День визволення Хмельницької області від нацистів

Дата: 04.04.2024 09:00
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

 

4 квітня Хмельниччина відзначає 80-річчя визволення області від нацистських загарбників. В окупаційній неволі область перебувала два роки та майже 9 місяців.

У цей день низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, хто віддав власне життя в жорстокій битві за свободу. Висловлюємо слова глибокої вдячності ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, дітям війни, тим, хто героїчно боронив  рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу,   хто загинув, визволяючи наш рідний край  від    нацистських окупантів.

Честь і шана ветеранам – визволителям рідної землі. Задавки вашому подвигу ми  отримали змогу жити у  незалежній державі, а ваша мужність зберігається в нових поколіннях українського народу.  Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.

Тож бажаю всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім  нам  добра, миру і злагоди, міцного здоров'я, поваги та любові рідних,   плідної праці та вагомих здобутків задля процвітання рідного міста та зміцнення нашої Української держави. Нехай мир і добро ніколи не покидають нашу землю.

 

З повагою - сільський голова Микола ГИЗИМЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь