A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Звернення сільського голови до 38-річниці Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2024 08:29
Кількість переглядів: 73

 

Фото без опису

Шановні мешканці громади

38 років минуло з моменту найбільшої в історії людства техногенної катастрофи – аварії на Чорнобильській АЕС, яка є болем для всієї України. У мирний час Україна втратила частину своєї території, яка внаслідок Чорнобильської катастрофи стала непридатною для проживання, а також тисячі людських життів, яких вбив і вбиває досі ніби мирний атом. Десятки тисяч українців стали біженцями.

Сьогодні людство знає, до чого може призвести вибух на атомній електростанції та при цьому ворог продовжує використовувати ядерний шантаж у військових цілях.

Щиро дякуємо усім тим, хто йшов у ядерне пекло рятувати всіх нас, розуміючи небезпеку, усвідомлюючи наслідки. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Низько вклоняємося нашим  землякам – учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС! Міцного здоров’я вам, життєвої енергії, сімейного затишку, миру,  щастя й добробуту на довгі роки!

У скорботі схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, чиї життя обірвав смертоносний атом. Найщиріші слова вдячності та доземний уклін за високу громадянську позицію представникам усіх професій, які зупинили поширення радіоактивних викидів на весь світ.

Ліквідатори виграли свою війну з мирними атомом і назавжди залишилися Героями. Врятували сотні тисяч життів українців та інших європейських народів.

Слава героям-чорнобильцям. Мир душам тих, хто не дожив до сьогоднішнього дня!

 

                                          З  повагою - сільський голова Микола ГИЗИМЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь