Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

12 травня - День матері

Дата: 12.05.2024 08:00
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

Дорогі жінки!

Прийміть найщиріші вітання з Днем матері!

Святкування Дня матері – це чудова можливість ще раз висловити свою вдячність за все, що роблять для нас наші матері, за їх підтримку та розуміння. 

Материнське серце – невичерпне джерело безмежної любові та дивовижної мудрості, котре завжди готове пробачати. Щира усмішка мами здатна відвести від нас будь-яку печаль, і куди б нас не закинула доля, ми все одно знаємо, що десь там, далеко мама хвилюється і чекає нас. Міцно тримаючи за руку, вона проводить нас крізь усі негаразди, вчить любити цей світ та творити добро.

Низький уклін і особлива подяка Матерям, чиї сини та доньки стали на захист України від російської агресії. Ваші щоденні материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам у зоні бойових дій та зберігати віру у перемогу.

Від душі бажаємо щастя, миру, достатку, натхнення, терпіння, здоров'я та любові. Нехай ваші діти завжди будуть гордістю, радістю, світлом удачі для мами! Нехай кожна мати, дитина якої боронить нашу Україну дочекається її з Перемогою, здоровою та неушкодженою!

 

З повагою та найкращими побажаннями - сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, виконавчий комітет та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь