A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ОГОЛОШЕННЯ

СГТзОВ "Батьківщина" інформує:

На орендованих  підприємством землях (с. Губельці), які входять в територіальне підпорядкування Улашанівської громади, будуть проводитись роботи по внесенню ЗЗР,  у вечірні та удень, у похмурі та прохолодні  денні години ( при нижче +10С) :

09:48:07 26.05.2021

ТЗоВ "ВАЧІВСЬКЕ ПОВІДОМЛЯЄ:"

На орендованих  підприємством землях (с.Вачів, Іванівка), які входять в територіальне підпорядкування Улашанівської громади, будуть проводитись  роботи по внесенню ЗЗР, а саме обробка посівів ЗЗР (наземним способом)

17:00:21 25.05.2021

ТзОВ "Акріс Агро" повідомляє:

На орендованих підприємством землях (Жуківський та Марачівський старостинські округи), які входять в територіальне підпорядкування Улашанівської громади, будуть проводитися роботи по внесенню ЗЗР.

16:14:21 24.05.2021

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Улашанівської сільської ради "Про встановлення ставок орендної плати за землю на території Улашанівської сільської ради".

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Улашанівської сільської ради "Про встановлення ставок орендної плати за землю на території Улашанівської сільської ради".

15:00:29 21.05.2021

ТЗоВ "ВАЧІВСЬКЕ ПОВІДОМЛЯЄ:"

На орендованих  підприємством землях (с.Вачів), які входять в територіальне підпорядкування Улашанівської громади, будуть проводитись  роботи по внесенню ЗЗР, а саме обробка посівів ЗЗР (наземним способом)

16:01:35 19.05.2021

ТзОВ "Акріс Агро" інформує:

На орендованих підприємством землях (Миньковецький старостинський округ та Іванівський старостинський округ), які входять в територіальне підпорядкування Улашанівської громади, будуть проводитися роботи по внесенню ЗЗР.

15:51:37 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь