ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МИКОЛИ ГИЗИМЧУКА ЗІ СВЯТОМ ВОДОХРЕЩА

Дата: 19.01.2021 08:04
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

Сьогодні, 19 січня,  ми відзначаємо одне із найвеличніших релігійних свят – Хрещення Господнє або Водохреща, яке завершує цикл новорічно – різдвяних свят!

Із Хрещенням Господнім пов’язують хрещення в Йордані Христа. Коли Ісус Христос досяг 30-річного віку, він прийняв хрещення від Івана Хрестителя в річці Йордані.

Свято Водохреща завжди було для українського народу джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в перемогу добра і сподівань на краще майбутнє.

З моменту освячення річок, озер та криниць хрестом і молитвою вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я й наснагу, захищає від лиха, наповнює життєдайною енергією.

Шановні жителі Улашанівської громади! Щиро вітаю вас зі світлим і чистим Хрещенням Господнім! Бажаю в цей святий день миру в домі і душі, любові і щастя. І нехай вас завжди супроводжує Боже благословення. Нехай Господь завжди допомагає і оберігає від будь-яких нещасть.

Христос Хрещається !

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь