Співчуття заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради- Лавренчуку Олексію Павловичу з приводу смерті батька Лавренчука Павла Олексійовича.

Дата: 23.02.2021 12:30
Кількість переглядів: 479

Голова Улашанівської сільської ради Микола Васильович Гизимчук, депутатський корпус та виконавчий комітет сільської ради висловлюють щире  співчуття заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради- Лавренчуку Олексію Павловичу  з приводу важкого і непоправного горя, смерті батька Лавренчука Павла Олексійовича.

У цей важкий, сповнений тугою та жалем для Вас час розділяємо біль утрати та висловлюємо щирі співчуття Вам, Вашій родині та близьким. Дуже важко втрачати рідних людей, а смерть батька – найбільша трагедія в житті кожної людини. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати, а наші щирі співчуття полегшать Ваше родинне горе. Нехай світла пам’ять про назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь