ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЯРІВ МАРАЧІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 17.03.2021 18:54
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

Днями свої славні життєві ювілеї відзначили одразу двоє жителів Марачівського старостинського округу – житель села Бачманівка Василь Матвійович КРУГЛЮК, якому виповнилося 85 років та жителька села Марачівка Людмила Антонівна СІРУК, яка зустріла свою 80-ту весну.

За дорученням сільського голови Миколи Гизимчука, староста Марачівського старостинського округу Ілона Шеренгівська разом з діловодом Іриною Дигодюк щиро привітали ювілярів та вручили цінні подарунки.

 

***

Василь Матвійович – добра, щира, порядна людина. Народився у багатодітній сім’ї. Усе життя пропрацював різноробочим у колгоспі. Разом з дружиною Валентиною Василівною, нині покійною, яка працювала зоотехніком, створили зразкову сім’ю. Разом зростили та дали путівку у життя трьом дітям – двом донькам та сину.  

Фото без опису

***

Людмила Антонівна – добра, щира, привітна жінка, творча особистість, яка теж є вихідцем із багатодітної сім’ї. Нелегким було її життя. Працювала різноробочою в колгоспі, але разом з тим брала активну участь в художній самодіяльності. Разом із чоловіком Петром Іллічем, нині покійним, разом зростили трьох дітей – двох синів та доньку.

Обидвом ювілярам є чим пишатися, адже зростили порядних синів та дочок, які успішно йдуть по життю.

На жаль, вітати Людмилу Антонівну довелося телефоном, адже вона через погане самопочуття наразі знаходиться у своєї доньки у Нетішині. А подарунок вручили рідній сестрі – Неонілі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь