ЗВЕРНЕННЯ З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ І ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Дата: 08.05.2022 07:14
Кількість переглядів: 517

 

Фото без опису

Шановні ветерани! Дорогі жителі Улашанівської територіальної громади!

       8 травня увесь цивілізований світ відзначає День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом, вшановує пам’ять полеглих у Другій світовій війні.

      Збройна агресія російської федерації проти українського народу стимулювала переосмислити значення подій Другої світової війни та змістила акцент боротьби українського народу з прорадянського на проукраїнський.

       У вирі подій воєнного сьогодення, подвиг переможців у Другій світовій війні додає нам сил і наснаги у нинішній боротьбі за свободу та незалежність нашої Батьківщини. Захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній, українській землі.

       Сьогодні ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які  у жорстокій битві виборювали нашу свободу, захищали нашу рідну землю від нацизму.

       Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям! Мирного неба нам, світлих надій та упевненості у завтрашньому дні! Слава Україні!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь