Славутське відділення ДУ "Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" інформує: Як захиститися від харчових отруєнь та кишкових інфекцій?

Дата: 25.07.2022 14:54
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

       В умовах війни значно зростає ризик харчових отруєнь і кишкових інфекцій. Адже часто немає можливості забезпечити належні гігієнічні практики в приготуванні їжі та збереженні харчових продуктів. До того ж, підвищується температура повітря, і, подекуди, обмежений доступ до питної води.

       Надаємо рекомендації для організаторів громадського харчування, що допоможуть попередити харчові отруєння та виявити їх симптоми.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися до розділу «Новини»

Код для вставки на сайт

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь