ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВІДКРИТУ ВАКАНСІЮ НА ПОСАДУ служби в органі місцевого самоврядування в Улашанівській сільській раді

Дата: 20.10.2022 15:38
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

     Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану», яким внесено зміни до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», в Улашанівській сільській раді оголошено добір на зайняття вакантної посади служби в органі місцевого самоврядування в період дії воєнного стану: спеціаліста-архітектора відділу містобудування та архітектури, природних ресурсів і екології, розвитку громади та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Улашанівської сільської ради  (сьома категорія).

       Резюме за встановленою формою, що додається, приймається з 08:00 до 17:00  на електрону адресу: ulashanivskaotg@ukr.net04405064@mail.gov.ua або до громадської приймальні Улашанівської сільської ради, яка розташована по вулиці Козацька,40, м.Славута, Шепетівський район, Хмельницька область.     

      Детальний опис вакантної посади додається.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь