ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Дата: 24.12.2022 19:27
Кількість переглядів: 123

 

Фото без опису

Дорогі земляки!

      Дозвольте сьогодні привітати зі світлим і радісним святом – Різдвом Христовим усіх, хто відзначає це свято за григоріанським календарем 25 грудня!

      Незважаючи на сумні події в нашій державі, коли український народ ціною титанічних зусиль боронить цілісність та незалежність своєї Батьківщини, ми святкуємо Різдво Христове – величне торжество всього християнства. Це свято пробуджує найсвітліші почуття і помисли, об’єднує людей навколо ідеалів добра, любові та милосердя, дає надію на щасливе майбутнє нашої громади і усієї України.

     Тож нехай перша зірка Святого вечора, що сповіщає про народження Сина Божого, стане для кожної родини провісницею миру. А Різдво принесе вам здоров’я, в душах оселяться добро, світло любові та сердечне тепло. Даруйте близьким щастя, увага, щиру любов і чисті посмішки.

      З Різдвом!

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь