ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ

Дата: 12.03.2023 07:18
Кількість переглядів: 163

 

Фото без опису

      Сьогодні, 12 березня, святкує свій день народження голова Улашанівської сільської ради – ГИЗИМЧУК Микола Васильович!

Шановний Миколо Васильовичу!

      Сьогодні на Вашому життєвому календарі заяснів ще один рік, який додається у скарбничку Вашого досвіду. Цей рік видався непростим, сповненим важких випробувань та непростих рішень. Як для керівника громади, у такий непростий час на Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного жителя Улашанівської громади, нових мешканців громади-переселенців, захисників, які служать на благо рідної країни.

      Цей рік Вашого життя вкотре довів, що Ви не просто сільський голова, Ви – мудрий керівник, досвідчений та розважливий у своїх рішення, відкритий до співчуття та розуміння.

      Дозвольте сьогодні від щирого серця побажати Вам успішної діяльності в управлінні нашою громадою! Зичимо Вам душевної міцності, добробуту, терпіння, успіхів і вагомих досягнень на благо рідного краю та заради миру і злагоди в нашій прекрасній українській державі.

 

З повагою та найкращими побажаннями – працівники виконавчого комітету, комунальних установ, закладів та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь