ЗВЕРНЕННЯ З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

Дата: 26.04.2023 08:16
Кількість переглядів: 175

 

Фото без опису

Шановні жителі Улашанівської громади!

      26 квітня 2023 року в Україні відзначають 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці та забрала життя сотень людей.

      Цього дня ми вшановуємо усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також ліквідаторів наслідків аварії, які ціною власного життя і здоров’я стали супроти «мирного» атома. Без сумніву, для багатьох поколінь українців слово «Чорнобиль» стало синонімом безпрецедентної мужності та героїзму пожежників, військових, інженерів, вчених, усіх, хто був залучений до ліквідації техногенної катастрофи.

      З повномасштабним вторгненням російського агресора у 2022 році перед Україною нависла нова загроза. Попри Женевську конвенцію, ворог вдався до ядерного тероризму на українських АЕС – Чорнобильській та Запорізькій.

      Наш святий обов’язок – пам’ятати, якою ціною дісталася перемога над техногенною стихією, шанувати героїв-чорнобильців та зробити усе можливе, щоб подібне лихо не повторилося.

      Слава героям-чорнобильцям. Вічна пам’ять тим, хто не дожив до сьогоднішнього дня!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь