ПРИВІТАЛИ З ЮВІЛЕЄМ

Дата: 23.05.2023 15:36
Кількість переглядів: 109

 

Фото без опису

      21 травня відсвяткувала свій 80-річний ювілей  мудра жінка, любляча мама та бабуся, жителька с.Улашанівка – КОСТЮК Лідія Михайлівна.

      Привітати ювілярку зі святом з найкращими побажаннями завітали інспектор землевпорядник сільської ради Єлизавета Бондарук, діловод відділу загальної та організаційної роботи Валентина Семенчук, а також соціальний робітник Валентина Шемчук.

       Лідія Михайлівна пропрацювала все життя на хімзаводі. Разом із чоловіком  (нині покійним) виховали 2 синів, дочекалися 3 онуків та 4 правнуків. Зараз жінка перебуває на соціальному обслуговуванні у громаді.

                                       Шановна Лідіє Михайлівно!

        Прийміть наші щирі вітання і побажання. Бажаємо Вам перш за все міцного здоров'я, людського щастя, достатку в родині та довгих років життя.  Нехай у Вашому серці живе світла надія і радість. Дай Вам, Боже, ще багато здоров'я, сил, бадьорості на многая і благая літа.

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь