В рамках проведення командно-штабних навчань на ВП «Хмельницька АЕС», за участі органів управління та сил цивільного захисту Хмельницької області, відвідано Цвітоський ліцей Улашанівської сільської ради

Дата: 21.07.2023 13:51
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

      Відповідно до «Плану проведення навчання з органами управління та силами цивільного захисту Хмельницької області щодо проведення заходів захисту населення і територій у разі виникнення радіаційної аварії на ВП.

«Хмельницька АЕС», спричиненою військовою агресією рф проти України, 20 липня 2023 року на Хмельницькій атомній електростанції та в місті-супутнику Нетішині відбулося командно-штабне навчання за участі органів управління та сил цивільного захисту Хмельницької області.

      Основними завданнями навчання була перевірка системи аварійного реагування ВП «Хмельницька АЕС», реалізація відповідних заходів щодо взаємодії станції з місцевими органами влади та рятувальниками у разі виникнення позаштатної ситуації, спричиненої військовою агресією рф проти України.

      Готовність сил і засобів територіальних громад та структурних підрозділів ДСНС під час командно-штабного навчання перевірив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

       До участі у проведенні командно-штабних навчань був також запрошений Улашанівський сільський голова Микола Гизимчук.

      Окрім того, під час проведення заходу з цивільного захисту населення члени комісії з евакуації населення Улашанівської сільської ради в онлайн режимі взяли участь в спільному засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та обласної комісії з питань евакуації, на якій розглянути дії органів управління та сил цивільного захисту Хмельницької області у разі загрози виникнення та виникненні радіаційної аварії на ВП «Хмельницька АЕС», спричиненою військовою агресією рф проти України.  

       В рамках проведення командно-штабних навчань на ВП «Хмельницька АЕС», також відвідано Цвітоський ліцей Улашанівської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь