27 липня – День медичного працівника

Дата: 27.07.2023 08:14
Кількість переглядів: 348

     Фото без опису

 

Шановні медичні працівники!

 

      Дозвольте сьогодні щиро привітати вас з професійним святом – Днем медичного працівника, яке ви відзначаєте сьогодні, 27 липня!

      Неможливо переоцінити величезну роль  медиків, адже споконвіку більше за всі скарби світу цінувалося людське життя і здоров’я. Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людей до життя, тому ця професія завжди була, є та залишається однією із найшанованіших. У найважчі хвилини саме ви приходите на допомогу людям, здійснюючи часом неможливе, проявляючи співчуття і благородство, відповідальність і високий професіоналізм.

      З нагоди професійного свята, дозвольте подякувати вам за високий професіоналізм, відповідальність, велике терпіння, мужність, доброту серця, відвагу, чуйність і милосердя.

      Зичимо міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейних гараздів, щастя, благополуччя. Нехай ваша нелегка праця, яка повертає людям здоров’я, приносить радість та людське щастя.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь