Шепетівською окружною прокуратурою захищено інтереси громади: з незаконної приватизації повернуто 5 земельних ділянок площею 10 га

Дата: 12.09.2023 13:39
Кількість переглядів: 348

 

Рішеннями Славутського міськрайонного суду Хмельницької  області, винесеними у 2023 році, задоволено 5 позовів заявлених Шепетівською окружною прокуратурою про витребування з приватного володіння 5 земельних ділянок  загальною  площею 10 га з цільовим призначенням для ведення особистого селянського господарства у комунальну власність Улашанівської сільської ради Шепетівського району. 

Окружною прокуратурою встановлено, що 5 осіб уже використали своє право на безоплатне отримання у власність землі для ведення особистого селянського господарства. 

На захист державного та суспільного інтересів щодо законності у сфері землекористування, з метою забезпечення принципу рівності громадян у своїх правах, прокуратура у судовому порядку ініціювала повернення земельних ділянок.

На даний час рішення судів виконано у повному обсязі.

Відтак, земельні ділянки загальною площею 10 га повернуто у комунальну власність Улашанівської ОТГ.

Окрім того, ще один позов вказаної категорії перебуває на розгляді у Славутському міськрайонному суді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь