Звернення сільського голови з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2023 09:00
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю, які в силу різних життєвих обставин мають певні обмеження за станом здоров’я, але це не заважає їм творити, працювати, вчитися та досягати високих результатів і мати успіх у різних галузях.

Наперекір долі, більшість людей з інвалідністю живе повноцінним життям - працює, займається спортом, бере участь в культурних і громадських заходах. Вони не вимагають до себе жалю. Для них не потрібне щось особливе, лише елементарне – можливість  жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми.

Незвичайна сила духу, цілеспрямованість, уміння досягати успіху в найскладніших умовах даної категорії людей - є прикладом для всіх нас.          

В цей день, хочу побажати людям з інвалідністю витримки, оптимізму,  здоров'я, а також можливості реалізувати всі плани та задуми. І нехай світ буде привітний, милосердний і великодушний до вас не тільки в особливих випадках, а й повсякденно.

Користуючись нагодою хочу подякувати всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже щоденна підтримка й допомога – це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. 

Від усього серця бажаю кожному з Вас міцного здоров'я, віри й оптимізму, сили і мужності, підтримки й розуміння, миру і злагоди, достатку й любові в кожній оселі!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь