ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Дата: 04.12.2023 09:12
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Сьогодні, 4 грудня, свій 50-ти річний ювілей відзначає начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності і господарського забезпечення-головний бухгалтер Улашанівської сільської ради – ХАРЧУК Віра Миколаївна!

Шановна Віро Миколаївно!

Вітаємо Вас з прекрасною ювілейною датою! Щиро зичимо Вам ніколи не втрачати доброти душі і серця, краси і чарівності, оптимізму і удачі, щастя і любові. Зичимо успіху і величезних перемог, достатку і чудового настрою.

Бажаємо набуття гармонії, життєвої мудрості, благополуччя, міцного здоров'я, любові і турботи з боку близьких. Нехай кожен день Вашого життя буде яскравим і насиченим, нехай щастя знаходиться Вами в будь-яких дрібницях.

Хай тепло рідних та близьких надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а кожен день хай наповнюється корисними справами і земними радощами.

Зустрічайте весни ще багато літ і хай вони приносять Вам натхнення творити добро на користь людям.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь