7 грудня - День місцевого свмоврядування

Дата: 07.12.2023 08:14
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати!

Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята –

Дня місцевого самоврядування!

 

Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, умілих організаторів, що в наш нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей.

З нагоди свята висловлюємо вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашої громади.

Бажаємо від щирого серця — усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих мрій і сподівань.

Нехай цей  день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню нашого краю.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь