Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

В Улашанівській громаді провели в останню путь Героя-захисника

Дата: 03.02.2024 20:12
Кількість переглядів: 1998

Фото без опису

Проклята війна продовжує безжально виривати молоді життя синів України. Виплакані ріки сліз за нашими захисниками, які відходять у вічність молодими, у розквіті сил. І все тому, що клятий ворог прийшов на нашу землю.

У свою малу батьківщину, рідне село Цвітоха, навіки повернувся на щиті ще один мужній воїн.

3 лютого Улашанівська громада провела в останню земну дорогу українського Героя ПАЛАМАРЧУКА Олександра Анатолійовича.

Народився Олександр 14 жовтня 1997 року у селі Цвітоха. Навчався у місцевій школі, а по тому  здобув спеціальність слюсаря з ремонту автотранспортних засобів, водія в Острозькому вищому професійному училищі.

У 18 років був призваний до лав Збройних Сил України на строкову службу, яка проходила у м.Камянець-Подільський, а вже за півроку підписав контракт. За час служби неодноразово був у зоні АТО і у 2019 році отримав статус «Учасник бойових дій».

В перші дні повномасштабного  вторгнення росії в Україну 27 лютого 2022 року Олександр був мобілізований до лав ЗСУ, воював на Запорізькому напрямку. Там він зустрів своє кохання – чудову дівчину Катерину, з якою побралися у листопаді 2023 року. В обох були мрії та плани на довге щасливе подружнє життя, але не судилося…

Відданий Військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши обов’язок, в бою за Україну, свободу і незалежність Олександр Паламарчук загинув 27 січня 2024 року в районі населеного пункту Роботине на Запоріжжі.

Олександр був дуже сміливою і безстрашною людиною, справжнім воїном світла, для якого відданість обов’язку, честь та гідність вартували надзвичайно дорого, він не мав страху, завжди при виконанні бойових завдань був у перших рядах. Він був вірним другом, людиною слова, людиною мужності, зразком незламності та міцності духу. Він був справжнім Воїном.

У Олександра залишилась дружина Катерина, мама Наталія Вікторівна, сестричка Богданка, бабуся Тамара Георгіївна.

Нехай світлий спомин про загиблого захисника Олександра Паламарчука стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у памяті рідних, друзів, бойових побратимів та усіх, хто знав Героя, любив і шанував його. Щирі співчуття родині, сумуємо разом з вами, низько схиляємо голову в скорботі.

Вічна пам’ять! Вічна слава Герою!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь