23 травня - День Героїв України

Дата: 23.05.2024 08:19
Кількість переглядів: 206

 

Фото без опису

В Україні День Героїв, або Свято Героїв відзначають щорічно 23 травня. Так ми вшановуємо тих, хто в різні часи боровся за свободу та незалежність нашої держави: з часів Київської Русі, Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН-УПА до сучасників – Героїв Небесної сотні та Героїв, які боронять Україну у війні з росією.

Що більше великих загроз, то більше сильних і мужніх людей з’являється серед нашого народу, то більше Героїв творять щоденно подвиги.

Вклоняємося Героям, які не повернулися з поля бою, дякуємо тим, хто сьогодні на передовій безстрашно продовжує боротьбу із загарбником. Герої пишуть нашу історію.

Кожен українець – із покоління до покоління має передати дітям пам’ять про Героїв на генетичному рівні. Бо пам’ять, вдячність і національна гідність і є тією великою силою нашого народу, яка нині дивує цілий світ.

Перемога буде за нами!

Слава Україні! Слава нашим Героям!

 

З повагою - сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, виконавчий комітет та депутатський корпус Улашанівської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь