Зустріч з представниками ГО "Об’єднання захисників України та їх родин"

Дата: 17.06.2024 15:19
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

17 червня в приміщенні Громадської приймальні Улашанівської сільської ради відбулася зустріч з представниками ГО “Об’єднання захисників України та їх родин” - керівником Обласного осередку Наталією Сарнацькою та Лілією Голубєвою. У зустрічі взяли участь старости старостинських округів Улашанівської ТГ, соціальні робітники Комунальної установи “Центр надання соціальних послуг Улашанівської сільської ради”, члени родин зниклих безвісти військовослужбовців.

Фото без опису

ГО “Об’єднання захисників України та їх родин” створена через потребу а нашій єдності заради одного - підтримки військових і саме головне їх сімей, в тому числі сімей загиблих.

Напрямки діяльності ГО “Об’єднання захисників України та їх родин”:

  • підтримка захисників України та їх родин  на всіх рівнях влади через просвітницьку, правозахисну, соціально-економічну та благодійну діяльність;
  • сприяння правовому захисту захисників України та членів їх сімей;
  • підтримка батьків, дружин та дітей членів родин на війні;
  • захист інтересів жінок-військових;
  • створення території жінок, які втратили на війні чоловіків (координація командної роботи жінок, що втратили годувальників родини).

Заступник начальника Славутського управління Шепетівської філії Хмельницького обласного центру зайнятості Людмила Паламарчук ознайомила присутніх з можливостями отримання грантів на навчання та працевлаштування ветеранів за членів їх родин.

 

Контакти ГО “Об’єднання захисників України та їх родин”: м.Хмельницький, вул.Кам’янецька, 72, кв.3, тел. +38 (067) 27 45 010.

 https://www.facebook.com/profile.php?id=61553860767807

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь