19 червня - День фермера

Дата: 19.06.2024 11:01
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

 

Шановні фермери, трудівники села!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем фермера!

У цей день ми маємо нагоду подякувати тим, для кого селянська праця є сенсом життя, хто попри труднощі чесно і сумлінно робить свою справу. Завдяки вашим працьовитим «золотим руками», мудрості та напруженій самовідданій праці живе наша українська нива, розвивається сільське господарство. Ваш багатий професійний досвід, наполегливість та працелюбність сприяють стабільному розвитку сільського господарства нашої громади.

Для кожного із нас праця фермера є важливою, адже це достаток на столі, родині, країні, а в умовах війни - це віра кожного у завтрашній день.

Бажаємо вам високих врожаїв та  гарної погоди. Нехай засіки повняться відбірним зерном, а ваші сім’ї – достатком і благополуччям.

Нехай кожен день буде справжнім святом, нехай буде родючою земля полів. Оптимізму вам у цей нелегкий час, удачі, міцного здоров’я, віри в краще майбутнє та мирного неба над головою!

 

З повагою та найкращими побажаннями - сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, виконавчий комітет та депутатський корпус Улашанівської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь