Мамам-героїням з Улашанівської громади вручили державні нагороди.

Дата: 25.06.2024 13:55
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

25 червня в приміщенні громадської приймальні Улашанівської сільської ради  відбувся урочистий захід із нагородження жінок, яким надали почесне звання “Мати-героїня”. 

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку, відповідно Указу Президента України від 29 січня 2024 року № 33 почесне звання “Мати-героїня” присвоєне матері десяти дітей, п’ятеро з яких до восьмирічного віку жительці села Перемишель СЕМЕНЮК Тетяні Віталіївни та матері п’яти дітей до восьмирічного віку жительці села Пашуки КОВАЛЬЧУК Тетяні Миколаївні.

Нагороди багатодітним матерям вручили перший заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації Богдан МАРШУК та сільський голова Улашанівської сільської ради Микола ГИЗИМЧУК.

“Вручити відзнаки “Мати-героїня” – це надзвичайна приємна місія, адже ці люди подарували життя пʼятьом і більше дітям. Кожна з Вас – сильна та мудра жінка. Ви заслуговуєте найкращих привітань та нагород і є найкращими матерями для своїх дітей. Дякуємо Вам за піклування та турботу, яку ви даруєте своїм діточкам”, – зазначив Богдан МАРШУК.

Сільський голова Микола ГИЗИМЧУК привітав жінок з такою важливою в житті подією:  “Нехай Милосердний Господь наділить вас силою, життєвою мудрістю та міцним здоров'ям. Бережіть себе та своїх рідних.”

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь