28 червня - День Конституції України

Дата: 28.06.2024 08:00
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

 

Шановна громадо, вітаємо з визначним державним святом –

Днем Конституції України!

 Рівно 28 років тому наша держава отримала Основний Закон, що ґарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.

Нехай же в день національного свята  в кожного з нас  міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон – оберіг  державності й демократії, гарант соборності нашої країни. Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

Бажаємо вам взаєморозуміння, достатку та благополуччя, спокою та миру,  міцного здоров’я, щастя, добра та успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України!

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, виконавчий комітет та депутатський корпус Улашанівської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь