4 липня - День Національної поліції України

Дата: 04.07.2024 08:53
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Українські поліцейські, вірні присязі та народові, за будь-яких умов готові прийти на допомогу громадянам. 

Щодня, стикаючись зі страшними реаліями війни, вони продовжують виконувати свою роботу, роблячи величезний внесок в нашу перемогу. Вони – герої, опора та допомога. 

 

Шановні працівники поліції і ветерани правоохоронних органів!

 

У цей святковий день прийміть найщиріші вітання, подяку за вашу повсякденну самовіддану працю.  Нехай ваші професійні досягнення та удача  будуть вашими супутниками у житті та винагороджені повагою та довірою жителів нашої громади.

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та затишку, успіхів у службі. Щиро зичимо вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над землею, благополуччя та злагоди. Хай у ваших оселях завжди панують добробут і сімейний затишок.

З повагою та найкращими побажаннями - сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, виконавчий комітет та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь