Привітання з Днем військ зв'язку та кібербезпеки Збройних Сил України

Дата: 08.08.2024 09:04
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Сьогодні, 8 серпня, ми відзначаємо День військ зв'язку та кібербезпеки Збройних Сил України.

Це особливий день, коли ми вшановуємо та віддаємо належне тим, хто з обізнаністю, мужністю та професіоналізмом забезпечує безпеку нашої країни. 

Бійці військ зв’язку виконують одне із найважливіших завдань у сучасній армії – забезпечують зв'язок та комунікацію. Коли зв'язок працює – його не помічають, але його відсутність у рази зменшує ефективність будь-яких операцій.

З нагоди свята висловлюємо глибоку шану і вдячність ветеранам військ зв’язку, працівникам Збройних Сил України та членам сімей військовослужбовців, усім тим, хто своєю працею піднімає авторитет і помножує традиції військ зв’язку. 

Добра Вам, злагоди й оптимізму, безмежної наснаги та звитяг у всіх завданнях, здоров’я, родинного благополуччя, нових успіхів в ім’я розвитку України та зміцнення її обороноздатності!

 

З повагою та найкращими побажаннями - сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь