Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЯРІВ МАРАЧІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 17.03.2021 18:54
Кількість переглядів: 643

Фото без опису

Днями свої славні життєві ювілеї відзначили одразу двоє жителів Марачівського старостинського округу – житель села Бачманівка Василь Матвійович КРУГЛЮК, якому виповнилося 85 років та жителька села Марачівка Людмила Антонівна СІРУК, яка зустріла свою 80-ту весну.

За дорученням сільського голови Миколи Гизимчука, староста Марачівського старостинського округу Ілона Шеренгівська разом з діловодом Іриною Дигодюк щиро привітали ювілярів та вручили цінні подарунки.

 

***

Василь Матвійович – добра, щира, порядна людина. Народився у багатодітній сім’ї. Усе життя пропрацював різноробочим у колгоспі. Разом з дружиною Валентиною Василівною, нині покійною, яка працювала зоотехніком, створили зразкову сім’ю. Разом зростили та дали путівку у життя трьом дітям – двом донькам та сину.  

Фото без опису

***

Людмила Антонівна – добра, щира, привітна жінка, творча особистість, яка теж є вихідцем із багатодітної сім’ї. Нелегким було її життя. Працювала різноробочою в колгоспі, але разом з тим брала активну участь в художній самодіяльності. Разом із чоловіком Петром Іллічем, нині покійним, разом зростили трьох дітей – двох синів та доньку.

Обидвом ювілярам є чим пишатися, адже зростили порядних синів та дочок, які успішно йдуть по життю.

На жаль, вітати Людмилу Антонівну довелося телефоном, адже вона через погане самопочуття наразі знаходиться у своєї доньки у Нетішині. А подарунок вручили рідній сестрі – Неонілі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь