Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛОСЯ ВОСЬМЕ СЕСІЙНЕ ЗАСІДАННЯ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

Дата: 09.07.2021 15:20
Кількість переглядів: 642

Фото без опису

Сьогодні, 9 липня, під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука, відбулася восьма сесія 8 скликання Улашанівської сільської ради. 
 

У роботі сесії взяли участь 15 депутатів, на розгляд сесійного засідання було винесено 32 питання порядку денного. 
 

Всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій. Майже всі рішення були одноголосно схваленні депутатами.  
 

Зокрема, одноголосно депутати проголосували про схвалення звернень до Верховної Ради, Кабінету Міністрів та до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Л.Л. Денісової стосовно захисту прав жителів зони спостереження ХАЕС.

Історичним одноголосним рішенням депутати затвердили символіку Улашанівської сільської  ради: герб, прапор та штандарт сільського голови.  

У ході сесії депутати прийняли ряд рішень: стосовно національної безпеки, протипожежного захисту на території Улашанівської сільської ради, структури виконавчого комітету, питань комунальної власної власності, бюджетних питань, тощо.

Окрім того, ряд депутатських рішень стосувалися виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші.

Важливим питанням порядку денного стало затвердження протоколу комісії з питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Своїм рішенням депутати проголосували проти надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою для ДП «Славутське лісове господарство» у зв'язку з тим, що на території громади створюється  власне лісогосподарське підприємство.

Присутні також розглянули депутатське звернення групи депутатів: М.М. Нечая, А.І. Почекети та Д.В. Савицького стосовно винесення на розгляд ВРУ проєкту Змін до Закону про держбюджет на 2021 рік з метою додаткового фінансування програми субсидій в Україні. 
 

На останок, працівники виконавчого комітету  проінформували депутатів  сільської ради про розгляд раніше прийнятих звернень до вищого керівництва держави. 

Підводячи підсумки роботи сесії сільський голова подякував депутатам за роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

СИМВОЛІКА УЛАШАНІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Герб Улашанівської сільської ради

Фото без опису

Основою Герба Улашанівської сільської ради є геральдичний щит закруглений нижньою частиною.

У синьому полі щита розміщено зелене вістря, обтяжене десятьма квітами ромашки, горизонтально в ряди 1, 2, 3, 4. Справа - золота підкова, зліва - золота бджола.

У главі щита, в золотому полі, червона, вертикально поставлена смужка (1/9 ширини щита). Обабіч неї, справа - зелена лаврова гілка, зліва - зелена гілка дуба. Щит, вписаний у білий картуш, облямований золотим бароковим декором. Над щитом золоте сонце з шістнадцятьма променями.

Підкова – давній символ захисту, успіху, щастя і удачі.

Бджола – символ працелюбства, плодючості, порядку і згуртованості, мистецтва і ремесла. Бджола є також символом економії і бережливості.

Ромашка – символ чистоти, весни, дитинства, кохання, невинності та скромності. Окрім того, це символ правди і надійності. Разом з тим, десять ромашок символізують дев’ять старостинських округів, що входять до складу Улашанівської сільської ради та центральну садибу в селі Улашанівка.

Лавр (лаврова гілка) – символ мудрості, величі, слави і перемоги.

Дубова гілка – символ доблесті і слави, сили, хоробрості і міці, стабільності і стійкості. Дубова гілка із жолудями – символ плодючості, процвітання і духовної енергії.

Червоний колір (стрічка) – у геральдиці вважається найблагороднішим з усіх кольорів. Він втілює та уособлює такі якості як: справедливість, любов, мужність, хоробрість. У даному гербі цей колір символізує відвагу, доблесть і благородну силу, а також партизанський рух, яким прославилась територія громади. Це уособлення підсилюють гілки лавра і дубу.

Синій колір символізує вірність, відданість, святковість, чистоту, справедливість, гордість, благородність і славу.

Зелений колір – символ багатства, достатку, ввічливості й честі, дружби й вихованості, прагнення до перемоги.

Жовтий (золото) – у геральдиці він сприймається як метал. Символізує силу Сонця, захист і надію, мужність і аристократизм, багатство і достаток.

Прапор Улашанівської сільської ради

Фото без опису

Прапор Улашанівської сільської ради - прямокутне полотнище із співвідношенням сторін 2:3, поділене на дві рівновеликі горизонтальні смуги – синю і зелену(співвідношення смуг 1:1). Смуги виходять з під жовтого трикутного клина, розміщеного біля древка, вершиною до середини на 1/3 довжини прапора.

У центрі жовтого клина розміщений герб без картуша і облямівки, розміром 1/3 клина.

 

Штандарт (хоругва) голови Улашанівської сільської ради

Фото без опису

 Штандарт (хоругва) голови Улашанівської сільської ради - квадратне полотнище, розділене по горизонталі на дві рівновеликі смуги - синю і зелену, співвідношенням сторін 1:1. Розмір полотнища 1 м×1 м.

У центрі полотнища розміщений герб без картуша і облямівки, розміром 1/3 висоти полотнища.

Авторами символіки є Валентин та Сергій Ільїнські.

 

 

 

 


 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь