A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ВІДБУЛАСЯ ДЕСЯТА СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 22.09.2021 14:48
Кількість переглядів: 637

Фото без опису


Сьогодні, 22 вересня, під головуванням сільського голови Миколи Гизимчука відбулася десята сесія VIII скликання Улашанівської сільської ради. 

У сесійному засіданні взяли участь 18 депутатів. На його розгляд було винесено 76 питань порядку денного. 

В ході сесійного засідання депутати розглянули питання про внесення змін до регламенту Улашанівської сільської ради VIII скликання; про ліквідацію Улашанівської виборчої комісії, створеної 2006 року; про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік, а також прогноз сільського бюджету на 2022-2023 роки; про надання дозволу на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Улашанівської сільської ради Шепетівського району Хмельницької області.   

Важливо, що в ході проведення сесії депутати затвердили Програму «Оздоровлення та відпочинку дітей Улашанівської сільської ради».

Одним із болючих питань стало обговорення реорганізації Іванівської філії  імені Героя Радянського Союзу А.З. Одухи Улашанівського ліцею імені Володимира Марковського шляхом пониження ступеню навчального закладу у зв’язку з некомплектністю.

Решта питань стосувалися виділення земельних ділянок із земель запасу Улашанівської сільської ради, передачі в оренду земельних ділянок, виготовлення і затвердження документації із землеустрою та інші. 

За усіма питаннями депутатами були прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному сайті Улашанівської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь