ВІДБУЛОСЯ ОДИНАДЦЯТЕ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 19.11.2021 14:33
Кількість переглядів: 620

Фото без опису

Сьогодні, 19 листопада, у залі засідань громадської приймальні відбулось одинадцяте позачергове засідання виконавчого комітету  Улашанівської сільської ради, яке провів сільський голова Микола Гизимчук, за участі секретаря виконавчого комітету Оксани Олінійчук та 14 членів виконкому.

У ході засідання присутні детально розглянули 14 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

Зокрема, члени виконавчого комітету розглянули питання, які стосувалися соціального захисту населення – про внесення змін до рішення виконавчого комітету Улашанівської сільської ради від 04.04.2019 №27 «Про утворення опікунської ради при виконавчому комітеті Улашанівської сільської ради та затвердження Положення про опікунську раду», а також про надання дозволу на влаштування недієздатної особи до психоневрологічного інтернату.

Присутні також зосередили свою увагу щодо розгляду питання, яке стосувалося затвердження протоколу засідання конкурсної комісії з визначення  виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Улашанівської сільської ради.

Далі члени виконкому розглянули погодження  Статуту громадського формування з охорони громадського порядку   «Улашанівська самооборона» (нова редакція).

Решта питань стосувалися затвердження проєкту будівництва, а також надання дозволів на зрізання аварійних дерев.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь